Leeftijd: Doelgroep primair 7 - 12 jaar.

Vloeroppervlak: 80 - 120m.

4200,-  excl. 21% BTW  3 mnd  incl. transport, opbouwen en afbouw*

* Vanwege de grote afstanden moeten we voor onze Vlaamse klanten helaas een kleine toeslag rekenen, de hoogte van dit bedrag hangt af van de afstand en grootte van de tentoonstelling. Neemt u hiervoor alstublieft contact met ons op.                              
Waterwerkers Is een leuke, leerzame en interactieve tentoonstelling over water vlak om ons heen. Rioolwaterzuivering, drinkwaterzuivering, de eigenschappen van water, waterleven, waterverspilling & waterbesparing komen uitgebreid aan bod. 
                                         WATERWERKERS
De tentoonstelling start met een leuk introductieverhaal rondom assistent drup die enigzins in paniek verkeerd omdat directeur Wildwater van de trap is gevallen tijdens het schoonmaken van de waterleidingen. Een storing in de waterfabriek moet snel worden opgelost maar.. daar heeft assistent drup wel wat hup bij nodig!
In een paar huiskamers kunnen kinderen zelf met diverse bordjes aangeven wat waterbesparing en verspilling volgens hen is. Ze kunnen vissen naar dieren in een vijvertje, experimenteren met water, er zijn nieuwe items zoals een grote zoekkaart met waterdieren en een drinkwaterzuivering en rioolwaterzuivering met kapstokkaarten, jee leert er van alles over de natuur om ons heen, en hoe al het leven om ons heen verbonden is met water!
NIEUWE FOTO'S 2019, GENOMEN IN MEC ROOSENDAAL!
ExpositieRentl_ogo_1
ExpositieRent_logo_2
ExpositieRent_logo_3
ExpositieRent_logo

Tentoonstelling Waterwerkers