Kasper komt er al heel gauw achter dat de visser eigenlijk helemaal niet weet wat er allemaal in de vijver leeft! Er zijn hier niet alleen maar vissen!!! Kasper neemt hem mee op een ontdekkingsreis door de vijver. De visser kan zijn ogen niet geloven, wat hij dr allemaal tegenkomt. Kikkervisjes die kikkers worden en libellenlarven die libelle worden. Hij ontmoet de watersalamander, de watertor, de waterspin en nog heel veel andere waterdieren. Nu ziet hij wat de eendjes zien als ze hun kop onder water steken!
Als donderslag bij heldere hemel zit de eenzame visser weer in zijn bootje. Was het dan allemaal een droom? Hee wacht eens, wie staat daar om de hoek te wachten op de kinderen?Is dat niet Kasper de Karper?
Deze leuke tentoonstelling begint met een voorleesverhaal over een eenzame visser die in zijn bootje zit te vissen in een kleine vijver. De visser vangt maar niks en zijn ogen worden alsmaar zwaarder en zwaarder... hij staart naar zijn dobber en valt uiteindelijk in.. slaap.. zzzzz
Ineens verschijnt daar aan de oppervlakte Kasper de Karper en hij begint met de visser te praten!
ExpositieRentl_ogo_1
ExpositieRent_logo_2
ExpositieRent_logo_3
ExpositieRent_logo

Ontdekentoonstelling Vijver vol geheimen

Met vernieuwd magnetisch visspel en extra elektrospel over de levensloop van de kikker!
Kasper en de visser nodigen de kinderen uit om mee op reis te gaan in hun slaap.
De kinderen lopen met slaapmutsen op door de tentoonstelling Vijver vol geheimen en ontdekken spelenderwijs wat er in de vijver leeft! Vijver vol geheimen is een echte "doe & ontdek tentoonstelling". kinderen leren door middel van leuke spelletjes verschillende vijverdieren kennen.
Er zijn; twee puzzelspellen, een grondpuzzel, een kapstokspel, eenden kegelen, een elektrospel met diorama's, een wand met een klein elektrospel en geuren en geluiden, er is een klimhut met verrekijkers en een kruipgang en 3D foto's, er is een Help de visser-touwdraaispel, een voelgatenwand en een hengelspel.. tot slot van de tentoonstelling is er nog een brief van de visser aan de kinderen met een leuke opdracht!

Leeftijd: 4 - 7 jaar. Zeer geschikt voor gezinnen.

Vloeroppervlak: 60 - 120m.

4000,-  excl. 21% BTW  3 mnd  incl. transport, opbouwen en afbreken*

* Vanwege de grote afstanden rekenen wij  voor onze Vlaamse klanten een kleine toeslag, de hoogte van dit bedrag hangt af van de afstand en grootte van de tentoonstelling. Neemt u hiervoor alstublieft contact met ons op.
Vijver vol Geheimen ONTDEKTENTOONSTELLING