'

Poepgoed!

' is een

poeptentoonstelling

die in iedere gemeente waar hij staat erg veel publiciteit haalt en dus ook veel bezoekers trekt! Deze tentoonstelling heeft voor alle leeftijden veel interessants te zien én te beleven. Want wat is eigenlijk gewoner dan poep? Iedereen heeft er dagelijks mee te maken, jong en oud, mens en dier!
waalwijk (2)
waalwijk (3)
waalwijk (1)
Poepgoed school (9)
Poepgoed school (8)
Poepgoed ExpositieRent (1)
Poepgoed ExpositieRent (2)
Poepgoed ExpositieRent (3)
Poepgoed ExpositieRent (4)
Poepgoed ExpositieRent (5)
Poepgoed ExpositieRent (6)
Poepgoed ExpositieRent (7)
Poepgoed ExpositieRent (8)
Poepgoed ExpositieRent (9)
Poepgoed ExpositieRent (10)
Poepgoed ExpositieRent (11)
Poepgoed ExpositieRent (12)
De bezoeker kan zich verdiepen in het nijvere werk van de mestkever en leren over dierendrollen in vele soorten en maten. Maar men kan zich ook verbazen over onze eigen poep en de geschiedenis van het toilet vanaf 2000 jaar voor Christus tot en met het heden én de toekomst.

Er zijn echte achterwerken van dieren om in te kijken, geurobjecten, talloze grappen en woordspelingen, voorbeelden van de poepgewoonten van dieren, een video, kakdozen, poeptonnen en po's. Onderwerpen die aan bod komen zijn: het poepende dier, het hondenpoepprobleem, agressieve vogelpoepjes, de poepende mens en hoe gebruikt de mens poep?

Voor bezoekers is er een POEPkijkwijzer waarmee zelfstandig door de tentoonstelling gegaan kan worden. Voor kinderen is er het pleeborstelspeurspel.
Wij verzorgen een map met: persbericht, voorbeeldbrief naar de scholen, lesideeën etc.

Doelgroep: Alle leeftijden

Vloeroppervlak: 80 - 120 m˛

€ 4500,-  excl. 21% BTW  3 mnd  incl. transport, opbouwen en afbreken*

* Vanwege de grote afstanden moeten we helaas voor onze Vlaamse klanten een toeslag rekenen, de hoogte van dit bedrag hangt af van de afstand en grootte van de tentoonstelling. Neemt u hiervoor alstublieft contact met ons op
                                           POEPGOED!
ExpositieRentl_ogo_1
ExpositieRent_logo_2
ExpositieRent_logo_3
ExpositieRent_logo

Tentoonstelling Poepgoed