DE DINOTENTOONSTELLING!
Zes Prachtig vormgegeven en tot in detail bewerkte educatieve panelen leren de kinderen op een zéér interactieve manier over:

Vliegende reptielen:de grote vliegers met vliezen als vleugels zoals vleermuizen waren reptielen en geen dinosaurussen. De kinderen leren over verschillende soorten Pterosauriërs met natuurgetrouwe miniaturen.
Vogels zijn dinosaurussen: Hier leren ze over de overeenkomsten tussen vogels en dino's.. ze leren dat de dino's eigenlijk helemaal niet uitgestorven zijn maar dat ze nog dagelijks om ons heen vliegen.
Dino's of reptielen: Hier leren ze over de verschillen tussen dino's en reptielen zoals krokodillen.
De gevreesde T-Rex: Leer over één van de grootste roofdieren die op aarde leefde!
Van ei tot dino: Leer over de eieren van dino's, zie prachtige modellen van dino's die nog als embryo in het ei zitten en raad welke dino het later zal worden. Zie ook een écht dino ei!
Het uitsterven van de dino's: Natuurlijk.. de vogels overleefden maar hoe zat dat nou precies, dat uitsterven van de dino's? In dit paneel zitten ook hoogwaardige replica's van tanden en klauwen die je kan voelen!

Verder zijn er een groot aantal activiteiten zoals twee grote tafeldino's met spelletjes, een interactief terrarium met de dinosaurussen van het Krijt en een een interactieve koepel met de dino's van het Jura.
Er zijn diverse hoge en lage puzzels, een Allosaurus met inzetbotten (op ware grootte) , een dino voetstappenbak, een opgraafbak, Kippengooien!, een levensgrote replica van een Brachiosaurus opperarmbeen, er zijn levensgrote modellen (een aantal hier niet afgebeeld) en er is een Pteranodon nest met blacklight-gang en je kunt dino-hinkelen, er is een grote Velociraraptor opgraafbak en een koepel met de zoogdieren die na de dinosaurussen de aarde bevolkten zoals de mammoet.

Verder worden alle onderdelen opgefleurd door zorgvuldig verzamelde, prachtige grote en kleine 3D-platen van dino's die kinderen versteld doen staan! Kortom: geen kind zal zich tijdens dit avontuur vervelen!

Leeftijd: Hoofdoelgroep: 4 - 10 jaar, maar ook zéér geschikt voor gezinnen!

Vloeroppervlak: 60 - 120 m².

Prijs per 3 maanden: € 4975,- excl. BTW, incl. transport, opbouw en afbouw.
Inclusief lesmateriaal en een filmpje over Ed de Edmontosaurus met prachtige illustraties van
W.C. Gertenaar

www.speelboer.com:
Bent u ook op zoek naar prachtige, natuurgetrouwe miniaturen van dinosaurussen? Boekjes, behang, lichtgevend materiaal, 3D materiaal etc? U vindt alles wat u op dino gebied nodig heeft op de website van Speelboer (Dé dino shop van Nederland & Belgie):
Op 21 december 2014 is de dinotentoonstelling voor het eerst geopend in het Natuurmuseum E. Heijmans te Zaandam en brak daar alle bezoekersrecords! Ee
n succes dat op de meeste locaties is bereikt!

De zeer interactieve dinosaurus tentoonstelling gaat niet alleen over dino's maar ook over hun directe familie: de vogels! Gemaakt voor kinderen maar is leuk en leerzaam voor alle leeftijden. Ervaar dat verschillende dinosaurussen niet in dezelfde tijd leefden en ontdek welke dino's elkaar wel tegen konden komen en welke niet! Leer alles over de verschrikkelijke Tyrannosaurus Rex en voel aan zijn tanden en klauwen! Druk op knopjes om prachtige miniaturen in dirorama's te laten bewegen of er iets over te horen!
Na een bezoek aan deze tentoonstelling weet iedereen het zeker: Ja, sommige dinosaurussen werden vogels en vogels zijn eigenlijk nog steeds kleine dino's met schubben op hun poten als een hagedis!

Educatie en plezier gaan hand in hand in deze fantastische tentoonstelling die vanaf de eerste plaatsing recordaantallen publiek heeft getrokken!
Inclusief banner van 4 x 1 meter en rolbanner! Optioneel met flyers en A1 poster voor stoepbord
dino_tentoonstelling
dinosaurus_tentoonstelling
dinosaur_exhibition
dinosaur_exhibition_1
dinosaur_exhibition_2
dinosaur_exhibition_3
dino_exhibition
dino_exhibition_1
dinosaurustentoonstelling
dinotentoonstelling_1
dinotentoonstelling_2
dinotentoonstelling_3
dinotentoonstelling_4
dinotentoonstelling_5
dinotentoonstelling_6
dinotentoonstelling_7
dinotentoonstelling_8
dinotentoonstelling_9
dinotentoonstelling_10
dinotentoonstelling_11
dinotentoonstelling_12
dinotentoonstelling_13
dinotentoonstelling_14
dinotentoonstelling_16
dinotentoonstelling_23
dinotentoonstelling_24
dinotentoonstelling_25
dinotentoonstelling_26
dinotentoonstelling_27
dinotentoonstelling_28
dinotentoonstelling_29
dinotentoonstelling_30
dinotentoonstelling_31
dinotentoonstelling_32
dinotentoonstelling_33
dinotentoonstelling_34
Triceratops_kids_corner
ExpositieRentl_ogo_1
ExpositieRent_logo_2
ExpositieRent_logo_3
ExpositieRent_logo

Dino tentoonstelling